Nederlands

De persoonsgegevens die u ons via dit document bezorgt, zullen door bpost NV van publiek recht (Muntcentrum, 1000 Brussel, hierna “bpost”), die de verantwoordelijke voor de verwerking is, worden verwerkt voor gebruikersonderzoeken op basis van toestemming van de persoon.

Het is mogelijk dat uw persoonsgegevens beschikbaar zijn voor IT-providers van bpost die soms buiten de Europese Economische Ruimte kunnen zijn gevestigd. In dat geval zal bpost een modelcontract van de Europese Commissie sluiten met de dienstverlener en zullen de waarborgen opgenomen in dat modelcontract van toepassing zijn.

De persoonsgegevens die u ons bezorgt, zullen gedurende een termijn van 3 jaar worden bewaard, waarna de gegevens zullen worden gewist.

U heeft onder bepaalde voorwaarden eveneens het recht om inzage te vragen in uw persoonsgegevens, indien nodig de verbetering ervan te vragen, om de wissing van uw gegevens te vragen of om de verwerking van uw gegevens te beperken of om de overdracht van uw gegevens te vragen door een schriftelijk, gedateerd en ondertekend verzoek met bewijs van uw identiteit, naar het bovengenoemde adres te verzenden.

U heeft ten slotte ook het recht om een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit in België als u geen antwoord ontvangt op één van de bovenstaande verzoeken https://www.autoriteprotectiondonnees.be/.


Français

Les données à caractère personnel que vous nous communiquez à l’aide de ce document seront traitées par bpost (Centre Monnaie, 1000 Bruxelles) responsable du traitement de ces données, en vue de recherche d'utilisateurs dans le cadre du consentement de la personne.

Ces données personnelles pourront être accessibles à nos fournisseurs de services informatiques qui peuvent parfois être localisés en dehors de l’Espace Economique Européen. Le cas échéant, les mesures décrites dans les clauses contractuelles modèles de la Commission Européenne leurs ont été imposées.

Les données à caractère personnel que vous nous communiquez seront conservées pendant 3 ans à la suite de quoi ces données seront effacées.

Sous certaines conditions, vous pouvez également accéder à vos données à caractère personnel, en obtenir la rectification s’il y a lieu, en obtenir l’effacement, en limiter le traitement ou en demander la portabilité en envoyant une demande écrite, datée et signée, accompagnée d’une preuve de votre identité, à la même adresse.

Vous pouvez enfin déposer une plainte après de l’autorité compétente en la matière en Belgique en cas d’absence de réponse à une telle demande: https://www.autoriteprotectiondonnees.be/.